SPHINX HOUTEN

SPHINX HOUTEN Pizzeria & Grillroom

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1659 beoordelingen
4 jan 2022 om 18:41 Normaal heel lekkere pizza’s maar de pizza pesto was echt overdreven vet en eigenlijk mislukt. Sorry
4 jan 2022 om 0:10 Op tijd en altijd lekker
3 jan 2022 om 20:35 Zoals altijd waren de pizza’s weer heerlijk Echt een aanrader
3 jan 2022 om 9:25 heerlijke grote piza,s Gesmuld zo groot DAT ZE JAMMER GENOEG NIET OP GINGEN.
2 jan 2022 om 22:03 Bezorging 35 min te vroeg als je een bepaald tijdstip aan geeft is dat met een reden
2 jan 2022 om 20:40 Super lekker gegeten. Ik had een vega pizza die perfect was. Lekker warm en de groentes vers en rijkelijk belegd. Mijn man had de shoarma pizza die hij ook erg lekker vond. Patat en kip voor m'n dochter die ervan gesmuld heeft.
2 jan 2022 om 20:06 Te laat 3 keer gebeld dat die het niet kon vinden en €3.50 in zijn eigen zak gestoken zonder dat ik het door had
2 jan 2022 om 17:24 Super lekkere pizza salami! Patat lekkere kruiden eroverheen Nooit klachten gehad! Denk echt mensen of een concurrent sphinx onderuit probeert te halen. Hele overdreven rare beoordelingen.
30 dec 2021 om 18:53 Op thuisbezorgd stond een levertijd van 20-50 min maar het werd pas na 1,5 uur bezorgd. Erg jammer. Als ik dat had geweten had ik ergens anders besteld. Ook zaten er veel half verkoolde stukjes vlees tussen de kipshoarma.
29 dec 2021 om 19:33 Veels te zout eten helaas
28 dec 2021 om 22:29 Allereerst al om 19:00 uur besteld en aangegeven 20:00 het te willen ontvangen. Kwamen pas om 20:20 aan. Daarbij was er tussen de kapsalon stukjes kip te vinden. Waarom weet ik niet want had hier niet om gevraagd. Ook was de patat sponzig en oud.
27 dec 2021 om 15:26 geweldig zeer vriendelijke en snelle bezorging. en voldoende en zeer smakelijk